diumenge, 24 de novembre del 2013

PROPERA ACTIVITAT 29 d Novembre'13 "BIODANSA"

Què és la BIODANSA?
La Biodansa, creada per l’antropòleg xilè Rolando Toro Araneda als anys 60, és un sistema que treballa amb música-moviment-vivència dins un context de grup, afavorint l’expressió saludable de la persona a nivell orgànic i existencial. Mitjançant la vivència, l’experiència intensa de l’aquí i l’ara, estimula la integració amb un mateix, amb els altres i, en un sentit més ampli, amb l’entorn en el qual vivim, afavorint el desenvolupament del potencial humà i de les capacitats personals: la vitalitat, el benestar, la salut, l’alegria, l’empatia, la creativitat, la cooperació i el treball en equip.
La Biodansa millora l'autoestima, la comunicació, l'alegria de viure, la salut física i psíquica, la capacitat afectiva, el respecte a un mateix i als altres, la capacitat de connectar amb el plaer en la vida quotidiana…

Reforça i desenvolupa tots els potencials de la persona per aconseguir una major integració amb un mateix (pensar-sentir-actuar) i amb els altres, permetent una renovació orgànica i buscant una reeducació afectiva.

T'hi apuntes???

El proper divendres 29 de novembre a la Sala Sol a les 14:30h.
La sessió inclou una hora i mitja de taller de biodanses i després fem un menjar popular per compartir l’experiència i presentar el projecte.

A les 14:30 s’iniciarà el taller de Biodanses realitzat per l’Alba (
https://www.facebook.com/biodanzaambgracia). Es farà una mostra del recurs treballant a partir de la música, el moviment, les emocions i la vivència, dins d’un context de grup, afavorint l’expressió saludable de la persona.

A les 16h es finalitzarà el taller i es convidarà a tots els participants a la Terrassa del bar de Mundet a participar a un menjar popular, on cadascú porti menjar per compartir, i s’aprofitarà per revisar l’activitat i es plantejarà el projecte dels estudiants amb la iniciativa.


Si vols venir avisa'ns a  expressiomundet@gmail.com

Per més informació sobre BIODANSA:
http://festivalbiodansabarcelona.blogspot.com.es/p/la-biodanza.html 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols Informació envia un correu electrònic directament a: expressiomundet@gmail.com